Tapahtumat > Energiaviisaat ja älykkäät ratkaisut markkina­vuoropuhelu­tilaisuus: Energia­palvelualusta ja energiatehokkuus­kumppanuudet 27.05.2019

27.05.2019

Energiaviisaat ja älykkäät ratkaisut markkina­vuoropuhelu­tilaisuus: Energia­palvelualusta ja energiatehokkuus­kumppanuudet

Kutsumme yrityksiä ja asiantuntijoita kehittämään ratkaisuja yhdessä kaupunkien kanssa varhaisen vaiheen markkinavuoropuheluihin.

 Aika: 27.5.2019 klo 12.00 – 16.00

 Paikka: Hotelli Radisson Blu Marina Palace, Linnankatu 32, Turku

6Aika Energiaviisaat kaupungit -hankkeen kaupungeilla (Espoo, Helsinki, Tampere, Oulu, Turku, Vantaa) on tavoitteena energiatehokkuuden parantaminen yrityskumppanuuksien sekä uusien innovatiivisten hankintojen avulla. Tätä kautta voidaan parantaa rakennusten energiatehokkuutta ja energian kulutusjoustoa.

Tilaisuudessa järjestetään markkinavuoropuhelut kahdesta eri aiheesta:

I Energiapalvelualustan määrittelystä hankintoihin

II Uusia ratkaisuja energiatehokkuuteen kumppanuuden avulla

Tapahtuma on jatkoa aiemmin järjestetyille tilaisuuksille Energiapalvelualustan määrittely -työpajat 1 & 2 (Tampere 10.4. ja 24.4.2019) sekä Uusia ratkaisuja energiatehokkuuskumppanuuteen. (Helsinki 12.2.2019). Osallistuminen ei edellytä osallistumista aiempiin työpajoihin.

Tilaisuuteen tulee ilmoittautua tiistaihin 21.5. klo 17 mennessä osoitteessa:  https://link.webropolsurveys.com/S/495A32DA63DF46B5

Lisätietoa tilaisuudesta ja markkinavuoropuhelujen tarkemmasta ohjelmasta: Energiaviisaat ja älykkäät ratkaisut_27.5_Kutsu ja ohjelma.

Tulevia tapahtumia

Sosiaalisesti kestävä rakentaminen -seminaari

05.10.2020

TamSAFA ja Energiaviisaat kaupungit -hanke järjestävät Sosiaalisesti kestävä
rakentaminen -seminaarin, joka on jatkoa 2019
järjestetylle rakennetun ympäristön hiilijalanjäljen laskenta seminaarille. Sosiaalinen kestävyys tukee energiaviisasta rakentamista. Seminaari on osa Tampereen arkkitehtuuri- ja designviikon ohjelmaa, jonka teemana on Kontakti.

Rakennetun ympäristön dataseminaari

06.10.2020

6Aika-hanke Energiaviisaat kaupungit järjestää yhteistyössä Finnish Industrial Internet Forumin (FIIF) ja Dimeccin kanssa webinaarin kiinteistödatan lisäarvosta ja käytännön esimerkeistä.

Virtuaalivoimalaitokset julkisissa kiinteistöissä -webinaari

03.11.2020

Helsingin, Turun, Tampereen, Oulun ja Lappeerannan kaupungit yhdessä Smart Otaniemi -hankkeen kanssa järjestävät webinaarin, jossa esitellään kaupunkien virtuaalivoimalaitoskehitykseen liittyviä pilotteja, kokeiluita sekä selvityksiä. Tulossa esimerkiksi esittely Helsingin ja Nuuka Solutionsin yhteisestä pilotista kaupungin palvelurakennusten liittämisestä sähkön kysyntäjoustoon yhdessä Helenin kanssa.

Energia- ja olosuhdedatan visualisointi – webinaari

10.11.2020

Marraskuussa 2020 Valonia, Tampere, Helsinki, Turku, Oulu ja Espoo järjestävät yhteisen webinaarin, jossa käsitellään energia- ja olosuhdedatan visualisointia kaupunkien näkökulmasta. Tapahtumassa esitellään yritysten toteuttamat visualisointipilotit julkisten rakennusten datan pohjalta ja Energiaviisaat kaupungit -hankkeen kehittämä Energia- ja olosuhdetiedon visualisointiopas.