Tapahtumat > Sähkön kysyntäjousto palvelurakennuksissa 16.10.2019

16.10.2019

Sähkön kysyntäjousto palvelurakennuksissa

Tervetuloa 6Aika Energiaviisaat kaupungit -hankkeen markkinakartoitustilaisuuteen keskiviikkona 16.10. klo 12:30-16 Helsinkiin!

Tilaisuuden ohjelmassa on mm. Lappeenrannan virtuaalivoimalaitoshankinnan esittely, kaupungit kertovat tarpeistaan sähkön kysyntäjouston ja virtuaalivoimalaitosten suhteen sekä tietysti verkostoitumista alan toimijoiden ja kaupunkien edustajien kanssa. Kutsu ja alustava ohjelma klikkaamalla: Kutsu_ohjelma_Sahkon_kysyntajousto_Vallila16_10_2019 (3)   Tilaisuus pidetään Helsingin Vallilassa, osoitteessa Elimäenkatu 5.

Tilaisuuteen tulee ilmoittautua perjantaihin 4.10. klo 17 mennessä osoitteessa: https://tinyurl.com/y3vewey6

Tulevia tapahtumia

Sosiaalisesti kestävä rakentaminen -seminaari

05.10.2020

TamSAFA ja Energiaviisaat kaupungit -hanke järjestävät Sosiaalisesti kestävä
rakentaminen -seminaarin, joka on jatkoa 2019
järjestetylle rakennetun ympäristön hiilijalanjäljen laskenta seminaarille. Sosiaalinen kestävyys tukee energiaviisasta rakentamista. Seminaari on osa Tampereen arkkitehtuuri- ja designviikon ohjelmaa, jonka teemana on Kontakti.

Rakennetun ympäristön dataseminaari

06.10.2020

6Aika-hanke Energiaviisaat kaupungit järjestää yhteistyössä Finnish Industrial Internet Forumin (FIIF) ja Dimeccin kanssa webinaarin kiinteistödatan lisäarvosta ja käytännön esimerkeistä.

Kysyntäjousto ja virtuaalivoimalaitokset kaupungeissa -webinaari

03.11.2020

Helsingin, Turun, Tampereen, Oulun ja Lappeerannan kaupungit yhdessä Smart Otaniemi -hankkeen kanssa järjestävät webinaarin, jossa esitellään kaupunkien virtuaalivoimalaitoskehitykseen liittyviä pilotteja, kokeiluita sekä selvityksiä. Tulossa esimerkiksi esittely Helsingin ja Nuuka Solutionsin yhteisestä pilotista kaupungin palvelurakennusten liittämisestä sähkön kysyntäjoustoon yhdessä Helenin kanssa.

Energia- ja olosuhdedatan visualisointi – webinaari

10.11.2020

Marraskuussa 2020 Valonia, Tampere, Helsinki, Turku, Oulu ja Espoo järjestävät yhteisen webinaarin, jossa käsitellään energia- ja olosuhdedatan visualisointia kaupunkien näkökulmasta. Tapahtumassa esitellään yritysten toteuttamat visualisointipilotit julkisten rakennusten datan pohjalta ja Energiaviisaat kaupungit -hankkeen kehittämä Energia- ja olosuhdetiedon visualisointiopas.