Tapahtumat > Lämmön kysyntäjousto palvelurakennuksissa 26.11.2019

26.11.2019

Lämmön kysyntäjousto palvelurakennuksissa

Aika: 26.11.2019 klo 12.30 – 16.00

Paikka: Turku, SparkUp Event Arena, Tykistökatu 4 b, 20520 Turku

Kaupungit tarvitsevat näkemystä lämmön kysyntäjoustoteknologian hyödyntämiseen palvelurakennuksissa!

6Aika Energiaviisaat kaupungit -hankkeen kaupungeilla on tavoitteena mahdollistaa rakennuskantansa liittyminen lämmön kysyntäjoustoon ja rakennusten toimiminen virtuaalivoimalaitoksena. Tilaisuudessa käsitellään kaupunkien tarpeita lämmön kysyntäjouston ja virtuaalivoimalaitosratkaisujen suhteen, kerrotaan Energiaviisaat kaupungit –hankkeen pilotoinneista sekä esitellään lämmön kysyntäjoustopilotteja.

Kutsumme yrityksiä ja muita organisaatioita ja asiantuntijoita esittelemään ratkaisujaan ja keskustelemaan kysyntäjouston soveltuvuudesta kaupunkien palvelurakennuksiin.

Kaupungit haluavat tietää, millaisia ratkaisuja kysyntäjoustoon on saatavilla: Käytännön teknologiat, palvelut ja käyttäjäkonseptit. Lisäksi kaupunkeja kiinnostaa tietää, mitä kaikkea pitäisi huomioida, kun kaupunkien palvelurakennuskantaa (esim. kouluja ja päiväkoteja) mietitään liitettäväksi kysyntäjoustoon ja toimimaan virtuaalivoimalaitoksina. Tilaisuudessa on varattu aikaa myös yritysedustajien ja muiden osallistujien esittäytymiseen ja verkostoitumiseen.

Lämmön kysyntäjousto_Turku_26.11.2019_kutsu ja ohjelma

Ilmoittautuminen 19.11.2019 kello 12:00 mennessä täällä.

Lämpimästi tervetuloa!

Tulevia tapahtumia